eva kijlstra

Current/upcoming projects 2017

 

***

In maart 2017 begonnen repetities met Liliane Brakema aan de voorstelling Face to Face. We zijn goed onderweg. Een mooi team en een spannend uitgangspunt.

Deze voorstelling is vanaf mei 2017 te zien in diverse theaters in Nederland en Belgie.

Speellijst hier

Flyer Face to Face

recensie NRC : Liefde en onmacht gaan hand in hand

 

***

De samenwerking met Sjoerd Leijten en Olle Kruyt is nog altijd in beweging. Sjoerd neemt de leiding en ontwikkeld een performance met de onvoorstelbaar mogelijkheiden van radio en geluid compositie. Geluid word gevangen van ver buiten onze atmosfeer, en dichtbij in de kamerlucht, en word vervolgens het materiaal voor instant, geimproviseerde geluid compositie. Poezie, techniek en performance.

Speeldata zijn nog niet vast.

***

Vanaf 1 augustus beginnen de repetities voor ‘Someone or other’, een voorstelling van Bunnyhead Productions

Hier speel ik in mee. Te zien in Oslo, Norwegen in december 2016 en in Nederland in januari 2017

FBdates

***

Vanaf eind maart neem ik deel aan een samenwerking met beeldende kunstenaars Sander Breure en Witte van Hulzen gericht op het stationsgebied op Utrecht Centraal.  Dit project loopt door tot eind oktober. zie : www.publicworksutrecht.nl

***

Dit jaar speel ik de voorstelling ‘Eiland‘ in theaters, op het festival ‘2 Turven Hoog‘, en in peuterspeelzalen als onderdeel van het programma ‘Jonge Beginnen’

Jonge Beginnen is een samenwerking tussen Stichting de Schoor en Festival 2 Turven Hoog.

***

De voorstelling ‘Blaas‘ van Schweigman& wordt ook weer tot leven geblazen. Vanaf 26 feb gaat deze geniale voorstelling ook te zien zijn binnen de muren van theaterzalen (voorheen alleen op locatie te zien).  Hier speel ik ook weer in mee.

eva • January 30, 2016


Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *